Noi fabricam din lemn stratificat doar usi si ferestre deschise spre sufletul clientilor, astfel incat casa sa traiasca odata cu noi si stranepotii nostri.

Viziunea de a face tamplarie vie

Fie ca este la Ermitaj, in colectii particulare sau la Luvru, orice mare pictura are nevoie de o rama pe masura povestii artistului.

Povestea vietii noastre se va incadra intotdeauna perfect in rama usilor si ferestrelor prin care privim viitorul casei in care locuim, indiferent care este aceea, insa o tamplarie vie intotdeauna va spune povestea confortului si esteticii mai departe.

Viziunea noastra este sa devenim in maximum 4 ani principalul ofertant de usi si ferestre din lemn stratificat din Romania, asadar cel putin 25% din casele din tara noastra sa poata fi protejate si infrumusetate de produse ECO Strat.

De asemenea, cel putin 25% din cladirile verzi ce se vor construi ne dorim sa poarte ferestre si usi de la noi, de aceea nu ne putem imagina case din lemn fara asemenea usi si ferestre, mai ales ca alegerea furnizorilor de materiale si dotarea cu CNC ne ajuta sa obtinem cele mai ieftine usi si ferestre din lemn stratificat, fara niciun rabat de calitate.

Sondaj de opinie
Tamplarie din lemn stratificat
Tamplarie din lemn stratificat- sau cel mai ieftin material de constructie in raport cu durata, rezistenta si aspectul estetic...