Noi fabricam din lemn stratificat doar usi si ferestre deschise spre sufletul clientilor, astfel incat casa sa traiasca odata cu noi si stranepotii nostri.

Servicii

David Lange spunea ca succesul in servicii este direct proportional cu arta de a-i servi pe ceilalti.

De la productia de usi si ferestre din lemn stratificat, pana la casele care "se intorc dupa soare", asa cum ne dorim fiecare, exista un parcurs al nivelului de satisfactie pe care l-am construit inca de la inceputul afacerii, de aceea nu ne este indiferent daca nivelul de satisfactie nu este cumva cel maxim, iar pentru ca asta sa se intample, este nevoie ca dumneavostra sa stiti toate detaliile legate de multitudinea de optiuni existente.

Pentru a obtine cele mai ieftine usi si ferestre din lemn stratificat raportate la calitate, noi reusim asta fara sa facem rabat de la calitatea componentelor si serviciilor luate separat, ci doar investind intr-o tehnica mai performanta, care are un randament ridicat.

 


NOTA:

Garantiile si post garantiile tamplariei din lemn stratificat pe care o producem sunt un atu important al ofertei noastre si de aceea este important de mentionat ca obtinem si va transmitem garantiile pe componente.

Sondaj de opinie
Tamplarie din lemn stratificat
Tamplarie din lemn stratificat- sau cel mai ieftin material de constructie in raport cu durata, rezistenta si aspectul estetic...