Noi fabricam din lemn stratificat doar usi si ferestre deschise spre sufletul clientilor, astfel incat casa sa traiasca odata cu noi si stranepotii nostri.

Montarea usilor si ferestrelor din lemn stratificat

Montarea usilor si ferestrelor din lemn stratificat o facem gratuit pentru comenzi obisnuite, insa pentru productia de serie acest lucru se negociaza in functie de contract.

Ceea ce este important de retinut este ca prin definitie usile si ferestrele din lemn stratificat se monteaza relativ usor, ele fiind si protejate corespunzator impotriva zgarieturilor de manipulare.

Montajele de usi si ferestre din lemn stratificat nu trebuie tratate iresponsabil deoarece pot sa iasa din toc, pot sa se lase, pot sa nu ofere proteztie termica si nici antiefractie locuinta sau incaprile.

Neinchiderea usilor si ferestrelor din lemn stratificat in mod corespunzator, datorita montajelor defectuoase, poate duce la defectarea incuietorilor, deformari si alte neplaceri.

Pana si cele mai ieftine usi si ferestre din lemn stratificat trebuie sa aiba o feronerie corespunzatoare si un lac sau vopsea de protectie adecvat.


NOTA:

De aceea se justifica atat de mult consultanta in alegerea usilor si ferestrelor din lemn stratificat, pentru ca linistea dumneavoastra ulterioara este mai importanta decat pretul sau culoarea tamplariei.

Sondaj de opinie
Tamplarie din lemn stratificat
Tamplarie din lemn stratificat- sau cel mai ieftin material de constructie in raport cu durata, rezistenta si aspectul estetic...