Noi fabricam din lemn stratificat doar usi si ferestre deschise spre sufletul clientilor, astfel incat casa sa traiasca odata cu noi si stranepotii nostri.

Misiunea

Cum spunea Hugh White: “Trecutul nu mai poate fi schimbat, dar viitorul sta inca in mainile tale”, si noi am pornit tot cu o fabrica de usi si ferestre tip termopan din aluminiu, apoi cu PVC, insa ne-am dat singuri seama ca ar fi trebuit sa ne mintim clientii, pentru ca nu aveati cum sa fiti multumiti si de aceea am ales sa facem usi si ferestre numai din lemn stratificat.

Prin achizitionarea unei tehnologii de ultima ora in lemn stratificat, respectiv sistemul CNC, nu dorim doar sa avem o fabrica de tamplarie din lemn stratificat de mare productivitate, ci si un standard de calitate constanta a usilor si ferestrelor realizate.

Asadar misiunea pe care ne-o asumam este ca montajul usilor si ferestrelor din lemn stratificat sa intregeasca orice casa de oameni gospodari si accentul estetic fata de intreaga constructie sa fie precum shic-ul butonilor pretiosi purtati la un costum si o camasa alba de gala.

Sondaj de opinie
Tamplarie din lemn stratificat
Tamplarie din lemn stratificat- sau cel mai ieftin material de constructie in raport cu durata, rezistenta si aspectul estetic...