Noi fabricam din lemn stratificat doar usi si ferestre deschise spre sufletul clientilor, astfel incat casa sa traiasca odata cu noi si stranepotii nostri.

Filosofia lemnului stratificat

Daca vizitam manastiri si biserici vechi de sute de ani si vedem cum s-au pastrat ferestrele din lemn atata vreme, atunci nu cumva aceasta inventie moderna, tehnologia lemnului stratificat si a vopselelor moderne ne garanteaza ca tamplaria din lemn stratificat traieste cel putin 3 generatii?

Filosofia noastra este ca, producand ferestre si usi din lemn stratificat, dam viata constructiilor prin bucuria aspectului si durabilitatii acestora, iar intrepatrunderea fibrei lemnului, cea care duce la calitatea sporita fata de ferestrele din lemn clasic, sa fie o suprapunere de esente ale vietii.

Grija noastra fata de oameni incepe cu primul angajat si se termina cu dorinta ca stranepotii nostri sa spuna ca strabunicii lor au fost oameni gospodari, pentru ca au ales sa-si inobileze casa cu asa usi si ferestre frumoase si durabile.

Grija fata de mediul inconjurator ne obliga sa tratam lemnul ca pe un dar de la Dumnezeu si sa-i dam valoare prin aportul nostru de calitate a prelucrarii.

Iar grija noastra fata de profit va fi intodeauna doar aceea ca schimbul in bani al ceea ce oferim sa fie numai cu bucuria obtinerii unui lucru minunat ce merita pe deplin investitia.

O fi oare aceasta o filosofie?

Te asteptam sa ne cunosti si sa poti pipai tamplaria din lemn stratificat, ca sa ne spui daca poate fi inlocuit vreodata cu alt material.

 

NOTA:

Pentru a ne patrunde "filosofia", ca sa-i zicem asa, trebuie mai intai sa ne cunoasteti si apoi sa facem impreuna un tur al clientilor, care cu totii ne-au devenit prieteni, pentru ca asa stau lucrurile pe la noi.

De aceea si spunem ca fabricam din lemn stratificat doar usi si ferestre deschise spre sufletul clientilor, astfel incat casa sa traiasca odata cu noi si stranepotii nostri.

Prin urmare nu de dorim decat ca stranepotii nostri sa vanda rudelor si stranepotilor dumneavoastra alte noi modele si forme de usi si ferestre din lemn stratificat...

Sondaj de opinie
Tamplarie din lemn stratificat
Tamplarie din lemn stratificat- sau cel mai ieftin material de constructie in raport cu durata, rezistenta si aspectul estetic...